2009 begynderhold 07Begynderholdet i 2017 er fuldtegnet, og der er venteliste til 2018. Vi må henvise til de andre kajakklubber i lokalmiliøet.

Trænere i DKK er Anette Henckel, Mikael "Mik" Østergaard, med periodevis hjælp fra andre medlemmer.

På begynderholdet får man en kyndig instruktion i kajakroningens "mysterier", herunder pagajteknik, roteknik, entring efter kæntring, lægge til bro, brink og bred. Du vil lære om kajaktyper, turroning, konkurrenceroning, sikkerhed og meget mere.

Hvornår må jeg ro for mig selv?

Er du en øvet roer skal du vise klubbens træningsleder, hvad du kan, før du får lov at ro ud alene.
Sommer 2009 002Begyndere skal have roet ca. 50 kilometer i "Sandkassen" ud for Nordstranden, hvor man kan bunde, og have aflagt en entringsprøve og en svømmeprøve. Ved entringsprøven skal man vise, at man kan komme op i kajakken igen efter en kæntring. Instruktion i entringsprøven får du af instruktørerne.

Svømmeprøven er på 600 m i havet ud for Nordre Mole.

Når man har klaret disse ting, er man A-roer, og kan få en nøgle til skuret med klubbens kajakker mod et depositum. Derefter kan man frit ro, hvor man har lyst - under eget ansvar.

Dragør Kajak Klub råder over en stor kajakflåde med flere forskellige typer af tur- og kaproningskajakker til en og to personer. Får du lyst til at få din egen kajak, kan du have den liggende i bådskuret, hvis der er plads.

Du finder Dragør Kajak Klub ved den nordlige mole i Dragør Havn.

Dragr-havn-googleearth

Ungdomsroere
Ungdomsroningen har løbende optag og vil i år bliver varetaget af fire faste trænere som er, Bent, Per, Morten og ut. Mik har tilbudt sig som vikar hvis det er nødvendigt. Vi mødes med de unge onsdage kl. 16.30 med håb om, at de unge på den måde også bliver en  del af det sociale liv der foregår om onsdagen.(Bent, Per og Morten træner onsdag)  Desuden vil der være træning hver lørdag kl. 09.00. (Per og ut træner lørdag) Som det ser ud pt. er der 7 roere som starter op, herunder 3 nye roere.

Hvis du vil starte, så kom ned i klubben onsdag kl. 16.30 eller lørdag kl. 9.00.