Morten Christensen

Årets handicaproning sammen med Kajakklubben Pilen er afsluttet. Det sidste løb den 13. september blev aflyst pga storm.
Vinder i år blev Morten Christensen (billedet), DKK med 301 point.
Nummer to blev Ole Lillelund, DKK med 274 point.
Nummer tre blev Claus Borop, DKK med 273 point.
Hurtigste tid snuppede Ole Lillelund med 26.50.
Tillykke til vinderne.
Efter det der skulle have været det sidste handicapløb i år, gik man på Restaurant Espersen og råspiste fedt flæsk med kartofler og persillesovs.

Tak!
Onsdag den 13. september var vi en 30 medlemmer, der spiste hos Espersen som afslutning på handicap sæsonen. Der blev holdt en lille takketale til de praktiske grise bag ved dette arrangement:

Lizzi, Tommy Lang, Calus Palm og Grith Bille for at tage tørnen på molen.
Claus Palm desuden for at stå for regnskabet og revision af listen, samt for udsætning og indtagning af bøjer ved sæsonens start og afslutning.
Lars Kruse for at passe på os fra følgebåden, og for at øve sig i redningsmissioner ved at samle familiemedlemmer og enkelte medlemmer op, der frivilligt lod sig vælte i bølgerne.

Vejret var i år sponsoreret af Spies Rejser og Vestas Vind. Højtryksvejr har vi glemt hvad er.

Forsamlingen rejste sig op og udbragte et leve for holdet.

Tom J. Andersen (onkel)