Sct. hans i Madsens Krog

2019 06 23 KBU9061 PAN

Koret Camerata sang Dragør Kajak Klubs bål var tændt, der var utroligt mange mennesker i Madsens Krog og en god stemning. Med det vejr der var, kan man kun kalde det hele en succes.

Til alle medlemmer af én af Øresundsklubberne!

Vedbæk Kajakklubs invitation til alle Øresundsklubber:

Vi mødes omklædt i Vedbæk kajakklub søndag den 12. Maj 2019 kl 10.00, så vi kan være på vandet senest kl 10.30.
Så ror vi i stille og roligt tempo til Strandmøllen, hvor vi hjælpes ad med at bære kajakkerne over strandvejen for at sætte i Mølleåen (ca. 150-200 meters overbæring). I Rådvad spiser vi frokost og drikker kaffe ved Naturskolen. Man medbringer egen madpakke og egen kaffe/the og hvis nogen har lyst til at melde sig som kagebager ville det være fantastisk!
Turen er på ca 15 km alt i alt fra Vedbæk til Rådvad og retur og vi regner med at være hjemme senest kl 16. Hvis der er for hård vind fra øst aflyser vi turen, men vi satser på skønt forårsvejr.

Husk varmt skiftetøj til frokostpausen:-).
Det vil være muligt for medlemmer af andre Øresundsklubber at låne en kajak i Vedbæk (dog max 5 til udlån).

Tilmelding til Hanne Witt på 20632272 senest den 11 maj om formiddagen. Hver klub bedes sende en koordineret tilmelding med deltageliste og med oplysning om, hvorvidt der ønskes lån af kajak og i så fald hvilken type. Vi låner max 5 kajakker ud efter først til mølle princippet

Mange hilsner Tina og Hanne (Vedbæk Kajakklub)